“HORECA FAIR Uluslararası 3. Otel Ekipmanları ve Ev Dışı Tüketim Fuarı’nın Duyurusu ve Fuar Katılım İçin Destek Kapsamına Alınması”

Sayın Üyemiz,

GL Platform Fuarcılık dan Odamıza gelen yazıda,

GL PLATFORM FUARCILIK organizasyonuyla HORECA FAIR Uluslararası 3. Otel Ekipmanları ve Ev Dışı Tüketim Fuarı 16-19 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleşecek. Fuarların ülke ekonomisine sağladığı katkı içinde önemli bir pay edinmeyi hedefleyen HORECA FAİR sağlıklı bir fuar ve ikili görüşmeler gerçekleşmesi adına ilgili genelgeler doğrultusunda Covid-19’a yönelik tedbirler eşliğinde yine ulusal ve uluslararası markaları ve sektör profesyonellerini bir araya getiriyor.
Fuar; Konaklama ve ağırlama tesislerine ve EDT’ye yönelik; resmi kurum ve kuruluş, firmalar, sektör temsilcileri ve bağlı oldukları çatı kuruluşların destekleri, yapılan etkinlikler, eğitimler, konferanslar, yarışmalarla adından basında da söz ettiren bir organizasyon haline geldi.

Bu nedenledir ki ekonomimize katkı sağlayabilmek, beklentileri karşılayarak omuz omuza daha güçlenebilmek, sektörde yer alacak firmalara destek olmak, markalarımızın bilinirliğine artı katkıda bulunmak için büyük bir adım atıyoruz.

16 – 19 Şubat 2022 tarihlerinde Türkiye’nin en büyük fuar merkezi Fuarizmir Gaziemir de endüstriyelden servis ve ikram ekipmanlarına, teknolojiden dekorasyona, gıdadan hijyene sektör bileşenleri; ilgili işletmeler, kamu kurum ve kuruluşları, sosyal tesislerin yönetici ve profesyonellerini buluşturacak.

Ziyaretleriniz ve katılımlarınız için 0.232 347 8033 nolu telefonumuzdan ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Sektör temsilcilerinin bir arada olacağı HORECA FAIR Uluslararası Otel Ekipmanları ve Ev Dışı Tüketim Fuarı’na sizleri davet etmekten ve ağırlamaktan büyük mutluluk duyarız.
Konuyu görüşlerinize sunar, 31.12.2021 Cuma gününe kadar olumlu geri dönüşlerinizi bekleriz.

Saygılarımızla,

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği