Dijital İşyerlerinde Çalışan Verimliliğini Artırma Çalıştayı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), Odamıza gelen yazıda

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın 04.01.2022 tarihli ilgide kayıtlı e-postada, Asya Verimlilik Teşkilatı (AVT) tarafından 23-25 Şubat 202 tarihlerinde çevrimiçi olarak “Dijital İşyerlerinde Çalışan Verimliliğini Artırma” konulu çalıştayın düzenlenmesi planlandığı bildirilmektedir.

İngilizce dilinde yapılacak olan söz konusu çalıştay hakkında bilgi, program ve başvuru formu (biodataform) ekte sunulmakta olup, katılmak isteyen adayların başvuru formunu eksiksiz doldurarak 28 Ocak 202 tarihine kadar Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na (gozde.bosnali@sanayi.gov.tr) iletilmesi gerekmektedir.

Ülkemizin AVT koordinasyon çalışmaları Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde yürütülmekte olup, AVT faaliyetleri ve düzenlenen etkinliklerle ilgili ayrıntılı bilgilere https://sanayi.gov.tr/merkezbirimi/92d9c73bddbb/asya-verimlilik-teskilati adresinden ulaşılabilmektedir.

EKLER

1. Çok ülkeli dijital programların uygulama prosedürleri (2 sayfa)
  2. Proje bilgisi (3 sayfa)
  3. Başvuru Formu