Teknofest 2022 Festivali Tanıtım Metni hk.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden odamıza intikal eden yazıda,

Teknoloji alanında faaliyet gösteren önemli kurum ve kuruluşların katkılarıyla düzenlenen Teknofest’in ev sahipliği yaptığı teknoloji yarışmaları, teknoloji gösterimleri, hava gösterileri, girişimcilik zirvesi gibi etkinlikler ile Milli Teknoloji Hamlesinin en büyük platformlarından biri haline gelen “Tekonfest 2022″‘nin bu yıl 30 Ağustos-4 Eylül 2022 tarihleri arasında Samsun Çarşamba Havalimanında gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, festival kapsamında düzenlenecek teknoloji yarışmaları için açılan başvuruların başladığı, yarışmalara son başvuru tarihinin ise 28 Şubat 2022 olduğu belirtilmektedir.

Teknofest 2022 festival tanıtım metni ekte, görseller ise bit.ly/Teknofest2022 linkinde yer almaktadır. Bilgilerinize sunarız.

Ek: TEKNOFEST 2022 Tanıtım Metni