Online Export Akademi

Ticaret İl Müdürlüğü’nden Odamıza gönderilen yazıda;

Bakanlığımız İhracat Genel Müdürlüğü’nün ilgide kayıtlı yazılarında; İhracat potansiyeli taşıyan kadın ve genç girişimcilerimizin bilgi, deneyim ve network ihtiyaçlarının giderilmesine destek olmak amacıyla, UPS Hızlı Kargo Taşımacılığı A.Ş. (UPS) ile işbirliği içinde “Export Akademi – Kadın ve Genç Girişimci İhracatçı Yetiştirme Programı” oluşturulduğu ve programın Türkiye çapında tüm KOBİ’lere yönelik olarak 26 Ocak 2022 tarihinde saat 09:30’da gerçekleştirileceği belirtilerek söz konusu program hakkında kadın ve genç girişimciler başta olmak üzere ilimizdeki KOBİ’lerin bilgilendirilmesi istenilmektedir.

Bu itibarla, gerçekleştirilecek program kadın ve genç girişimciler başta olmak üzere ilimizdeki KOBİ’lere duyurulması hususunda;

Online Export Akademi_Ek_Zoom Meeting Kurulum ve Kullanım Kılavuzu

Online Export Akademi_Ustyazi