KÜTAHYA MİLLETVEKİLLERİ İLE KUTSO’DA İSTİŞARE

Adalet ve Kalkınma Partisi Kütahya Milletvekilleri Ceyda Çetin Erenler ve Ahmet Tan, AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun ile beraberindeki heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret etti.   

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı ziyarette, KUTSO’nun çalışmaları ile üyelerin taleplerine ilişkin bilgiler paylaşıldı.

Üyelerin beklentileri, sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin talepler sunuldu. Pandeminin işletmelere olumsuz etkileri ile son günlerde yaşanan ekonomik gelişmelere dair değerlendirmeler yapılarak, yetkili makamlar nezdinde, bürokratlar tarafından girişimlerde bulunulması talep edildi. Elektrik ve doğalgaz kısıtlamalarına ilişkin sanayici üyelerin yaşadığı mağduriyetler ile mikro ve küçük işletmelerden ulaşan talepler, sorunlara çözüm üretilmesi için ihtiyaç duyulan düzenlemeler ile yapılması gereken çalışmalara ilişkin öneriler aktarıldı.

KUTSO Yönetim Kurulu tarafından, güncel ekonomik gelişmelerin değerlendirilen toplantıda, Başkan Özotraç, ziyaretten memnuniyet duyulduğunu dile getirerek, daha sık bir araya gelmenin önemini vurguladı ve teşekkür etti.

AK Parti Kütahya milletvekilleri ile İl Başkanı ise iş dünyasının temsilcisi ve öncü bir sivil toplum kuruluşu olan KUTSO’nun ilettiği konuların önem taşıdığını, talep edilen hususları ilgili makamlara ileterek takipçisi olacaklarını ifade etti.

Görüşmeden duyulan memnuniyetin ve karşılıklı iyi dileklerin paylaşılması ile toplantı sona erdi.

Haber: KUTSO Basın