Seminer, Melek Yatırımcılık Semineri

İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü’nden, Odamıza gönderilen yazıda;

Milli Teknoloji Genel Müdürlüğü’nün 31.01.2022 tarihli ve E-51223282-609-3309753 sayılı İlgi yazı ile; “Milli Teknoloji Hamlesi’nin önemli bir bileşeni olarak hayata geçirilen 2023 Sanayi ve Teknoloji Stratejisi’nin eksenlerinden birisi de girişimcilik faaliyetleridir. Türkiye teknoloji girişimciliği ekosistemini geliştirmek adına Milli Teknoloji Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışmalar yürütülmektedir“ denmektedir.

Bu kapsamda; 9 Şubat 2022 saat 14:00’da erken aşama teknoloji girişimciliğin finansman araçlarının en önemlilerinden biri olan melek yatırımcılıkla ilgili Sayın Mehmet Fatih Kacır’ın katılımıyla çevrim içi Melek Yatırımcılık Semineri düzenlenecektir.

Söz konusu Webinar seminer için davetiye yazısı, çevrimiçi gerçekleştirilecek etkinlik kayıt linki, ve etkinlik programı yazımız ekinde gönderilmiştir. Seminer takviminin birimizin yönetici ve personeli ile
görev alanınızdaki ilgili paydaşlara duyurulması hususunda;

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

EK : Melek Yatırımcılık Seminer Daveti