KUTSO MTAL ÖĞRENCİLERİ TEBRİK EDİLDİ

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Düzgün, beraberindeki beden eğitimi öğretmenleri ile Kros Türkiye finaline katılma hakkı kazanan öğrenciler, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç tarafından kabul edildi.

KUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin de öğrencilerle tavsiyelerini paylaştığı görüşmede, KUTSO MTAL Kros Takımı olarak Kros Türkiye finaline katılmaya hak kazanan öğrenciler ve okul temsilcileri tebrik edildi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO ve Kütahya adına gurur verici başarıdan dolayı öğrencileri tebrik ederek, KUTSO’nun eğitime büyük önem verdiğini, sporun sağlıklı ve başarılı olmanın temelinde önemli bir yere sahip olduğunu dile getirdi. Öğrenci öğretmen iş birliğinin öneminden söz eden Özotraç, ders, spor vb. alanlardaki başarının yanı sıra, globalleşen dünyada, yabancı dil öğreniminin de son derece önem taşıdığını söyleyerek, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Öğrencilerin ve okulun başarılarının artarak devam etmesi dilekleriyle, hediye takdim edilmesinin ardından ziyaret sona erdi.

 

Haber: KUTSO Basın