Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Şubat ayı olağan meclis toplantısı, video konferans şeklinde gerçekleştirildi.

KUTSO Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan başkanlığındaki toplantıya, KUTSO Meclis Üyeleri, TOBB Kütahya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanları çevrimiçi bağlantıyla katıldı.

Belirlenen gündem maddelerinin müzakere edilerek kararların alındığı toplantıda, Meclis başkanlık divanı tarafından, ilgili gündem maddeleri kapsamında, bir önceki toplantının karar özeti, mali konular, fiyat tarifeleri, Ocak ayı faaliyet raporu sunuldu. Meclis Üyesi Semra Tozaraydın, işgücüne katılamamış olan kadınların, sanayi sektöründe nitelikli istihdamını hedefleyen TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu’nun “Sanayide Kadın Eli” projesine yönelik, Simav Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda gerçekleştirilen toplantıya ilişkin haziruna bilgi verdi.

Gündem maddeleri tamamlanan KUTSO Şubat ayı meclis toplantısı, iyi dilekler sunularak, Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan tarafından kapatıldı.