Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından yürütülen Zafer Kalkınma Ajansı Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamındaki “KUTSO ile Mesleki ve Teknik Eğitimde Sonuç Odaklı İş Birliği” proje faaliyetleri devam ediyor.
“KUTSO ile Mesleki ve Teknik Eğitimde Sonuç Odaklı İş Birliği” proje faaliyetleri kapsamında, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (KUTSO MTAL) öğretmen ve öğrencilerine Dr. Öğr. Hakan Yüksel sunumunda simülasyon temelli öğretim yöntemleri eğitimi verildi.
Eğitimde, simülasyonda XR Teknolojileri, simülasyonda hareket teknolojileri ile Simülasyon Temelli Öğretim Uygulama Örnekleri sunumu yapıldı.
2 gün 8 saat süren eğitim programına, yoğun ilgi ve katılım gösteren öğretmenler ve öğrenciler, program sonrasında memnuniyetlerini ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.