KUTSO BASIN AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz günlerde, Eskişehir Sanayi Odası Başkanının, ilimizdeki Zafer Havalimanı için “kapısına kilit vurulsun” beyanlarını, basından ve çeşitli yayın organlarından üzülerek takip ettik. Eskişehir Sanayi Odası’na gereken tepkiyi göstererek, cevabi yazımızı ilettik. Yetkili kurumlar nezdinde yaptığımız görüşmelerden edindiğimiz bilgilere göre, Zafer Havalimanının kapanma durumunun söz konusu olmadığı öğrenilmiştir.

Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da, Kütahya’mız ve üyelerimiz yararına, her alanda gayretli çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Uzun yıllar büyük çaba ile Kütahya’ya kazandırılan Zafer Havalimanı, şehrimiz ve bölgemiz açısından önemli bir katkı olup, bu katkının artarak devam etmesi temennimizdir.

Kamuoyu ile paylaşırız