Genç Girişimci Online Network Programı

T.C. Kütahya Valiliği Ticaret İl Müdürlüğü’nden, Odamıza gönderilen yazıda;

Ticaret İl Müdürlüğünden Odamıza gelen yazıda; Ticaret Bakanlığı, İhracat Genel Müdürlüğü tarafından ülkemiz ihracatının arttırılması vizyonuna ve genç girişimcilerin ihracata yönelmelerine katkı sağlayacak şekilde, genç girişimcilerimize yönelik bir network ağı oluşturmak amacıyla Genç Girişimci Online Networkü Projesi hayata geçirildiği, proje kapsamında yapılacak network toplantıları ihtiyaç duyuldukça, tüm illerimizde yapılacağı, projeyle ulusal düzeyde tüm genç girişimcilerimize ulaşılması ve gerekli bilgilendirmelerin yapılabilmesinin amaçlandığı, söz konusu toplantıların elektronik ortamda Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirileceği belirtilerek bu doğrultuda tüm genç girişimcilerin ve genç girişimcilere yönelik sivil toplum kuruluşlarının toplantılara davet edilmesi istenilmektedir.

Söz konusu toplantılara ilişkin bağlantı linkleri toplantılardan önce Ticaret Bakanlığı tarafından kayıt olan mail adreslerine gönderilecek olup İlimize yönelik toplantı programı 21.04.2022 tarih saat 10:30’da gerçekleştirilecektir. Programa katılım sağlamak isteyen üyelerimizin (adı, soyadı, unvanı, işletme unvanı, sektörü, telefon no , e-posta, vergi no ) bilgilerini “orhangungor@kutso.org.tr” eposta adresine 18 Nisan Pazartesi saat 17.00’e kadar iletmeleri gerekmektedir.

EKLER