Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 78. Genel Kurul toplantısı, elektronik ortamda gerçekleştirildi.

Genel Kurul Başkanlığını Necdet Takva’nın yaptığı Genel Kurul’da, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim kurulu Üyeleri ve TOBB Konsey Başkanları salonda hazır bulunurken, 81 ilden TOBB Delegeleri ise elektronik ortamda katıldı.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Meclis Başkanı Nafi Güral, Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Çetiner, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tolga Eskioğlu, Meclis Üyeleri Semra Tozaraydın, Mustafa Kızıklıoğlu, Genel Sekreter Salih Nafi Alıç, KUTSO’yu temsilen, çevrimiçi bağlantıyla toplantıya katıldılar.

Açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Genel Kurul Toplantısı, TOBB film gösterimi ve TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile TOBB Genel Kurul Başkanı Necdet Takva konuşmaları ile devam etti. Yönetim Kurulu faaliyet raporlarının Genel Kurula sunulması, müzakeresi ve oylanmasının ardından komisyon sunumlarına geçildi. Hesapları İnceleme Komisyonu, Mevzuat Komisyonu, Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu, Dilekleri İnceleme Komisyonu, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu, Dış İlişkiler Komisyonu, Vergi Komisyonu, Ekonomi Politikası Komisyonu, Basın ve Yayın Komisyonu sunumları, komisyon başkanları tarafından yapıldı.

KUTSO Meclis Üyesi Semra Tozaraydın, TOBB Basın ve Yayın Komisyonu Başkanı olarak komisyon sunumunu yaptı.

Dilekler ve kapanış gündemi ile toplantı sona erdi.

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Genel Kurul sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “81 il ve ilçelerden katılan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Oda ve Borsalarımızla birlikte üyelerimizin sıkıntılarını takip etmeye, dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Haber: KUTSO Basın