Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Meslek Komiteleri Haziran ayı toplantısı, KUTSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ve Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu başkanlığında, ilgili gündem maddeleri ile yapılan toplantıya, meslek komitesi başkanları ve üyeleri katıldı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, açılış konuşmasında, üyelerle her hafta yapılan istişare toplantıları, 30 Ağustos Zaferinin yüzüncü yıl etkinlikleri, Kütahya’da artan ihracat rakamları gibi konularda bilgi paylaştı.

Açılış konuşmasının ardından, konuk edilen AIESEC Kütahya Koordinatörü Mustafa Can Dinç, faaliyetlerine ilişkin bilgi vererek, iş dünyası temsilcilerinin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Toplantıya konuk olan (KÜSEYDER) Kütahya Sevdalısı Yürekler Derneği temsilcisi Erdem Oktay, 30 Ağustos Zaferinin yüzüncü yılında, “Kütahya’ya İstiklal Madalyası” verilmesi talebiyle başlatılan imza kampanyası hakkında bilgi vererek, bu konuda tüm Kütahyalılardan destek beklendiğini ifade etti.

Konukların sunumlarından sonra söz almak isteyen komite başkanları ve komite üyeleri konuşma yaparak, görüşlerini dile getirdi ve çalışmalarına ilişkin bilgi sundu.

Toplantının sonunda, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Öncel, Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesindeki gelişmeler, 30 Ağustos Zaferinin yüzüncü yıl etkinlikleri kapsamında, KUTSO tarafından üyelerin katılımında Dumlupınar’a yapılacak ziyaretler hakkında bilgi paylaştı.

Hitaplar ve gündem maddeleri tamamlanan toplantı, iyi dileklerin sunulmasıyla sona erdi.

Haber: KUTSO Basın