KUTSO’DA SİBER GÜVENLİK EĞİTİMİ

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Milli Teknoloji Genel Müdürlüğü, Türkiye Bilişim Derneği, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü iş birliğinde, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından siber güvenlik eğitimi gerçekleştirildi.

Eğitim, Türkiye Bilişim Derneği eğitmenleri Av. Dr. Barış Günaydın ve Av. Murat Osman Kandır sunumunda, KUTSO üyelerinin genel katılımına açık olarak düzenlendi.

Eğitimde, siber güvenlik temel bilgileri, bilgi güvenliği kurumsal bilgi kaynakları, bulut bilişim ve IOT, internet güvenliği, KVKK, GDPR ve sosyal mühendislik kavramları hakkında bilgiler verildi.

Eğitimin sonunda, işletmelerin karşılaştığı siber güvenlik sorunları değerlendirilerek, öneriler dile getirildi ve katılımcıların soruları cevaplandırıldı.