21. ITCN Asia” Bilgi Teknolojileri ve Telekomünikasyon Fuarı Davet

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden Odamıza gelen yazıda, Dışişleri Bakanlığı’nın yazısına atfen, Karaçi’de bulunan “Ecommerce Gateway Pakistan (Pvt.) Ltd.” firmasının Başkan Yardımcısı M. Umair Nizam’ın Karaçi Başkonsolosluğumuza gönderdiği mesajda, yirmi yılı aşkın bir süredir her yıl düzenlenmekte olan Pakistan’daki en büyük teknoloji etkinliği “21. ITCN Asia” bilgi teknolojileri ve telekomünikasyon fuarının, 24-26 Ağustos 2022 tarihleri arasında, Karaçi Fuar Merkezi’nde düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda ayrıca, Pakistan Bilişim Teknolojileri ve Telekomünikasyon Bakanlığı, Pakistan Telekomünikasyon Kurumu, Pakistan Yazılım İhracat Kurulu ve diğer ilgili endüstri kuruluşları tarafından desteklendiği belirtilen etkinliğe ticaret, işbirliği, ortak girişim ve yatırım fırsatlarını keşfetmelerini teminen Türkiye’den teknoloji şirketleri de davet edilmektedir.

EK-1:  ITCN Asia Bilgi Teknolojileri ve Telekomunikasyon Fuari Davet