TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ HEYETİNDEN KUTSO’YA ZİYARET

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gülnur Kamaşak, Kütahya İl Başkanı Gülçin Hizarcıoğlu Karaman ve beraberindeki heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Güncel konularda fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Özotraç, KUTSO’da şeffaf ve demokratik bir yönetimin bulunduğunu belirterek, kurumsal yapı, TOBB çatısı altında yürütülen bölgesel ve ulusal çalışmalar, mesleki eğitim, yatırımlar, organize sanayi bölgeleri, paydaşlarla yapılan iş birliği çalışmaları hakkında bilgi paylaştı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) çatısı altında bulunan oda ve borsaların hizmet kalitesinin son dönemlerde oldukça yükseldiğini vurgulayan Özotraç, iş dünyası yararına yapılan faaliyetler, üye işletmelerin talepleri, sorunları ve çözüm önerilerine yönelik çalışmalara ilişkin bilgi paylaştı. Bölgenin ve ülkenin, sosyal ve ekonomik gelişmesine katkı sağlayacak çalışmaların sürdürüldüğünü sözlerine ekledi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gülnur Kamaşak ile Kütahya İl Başkanı Gülçin Hizarcıoğlu Karaman ise ülke çapındaki yürütülen faaliyetleri hakkında bilgi vererek, önümüzdeki dönemde yapılması planlanan çalışmalara ilişkin bilgi paylaştı.

Görüşmeden dolayı karşılıklı memnuniyetin belirtilmesi ve iyi dileklerin sunulması ile ziyaret sona erdi.

Haber: KUTSO Basın