TÜRKİYE EMLAK KATILIM BANKASINDAN KUTSO’YA ZİYARET

Türkiye Emlak Katılım Bankası Eskişehir Şube Müdürü Murat Değirmencioğlu ile Ticari Portföy Yönetmeni Caner Bayır, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO’nun kurumsal yapısı, sunulan hizmetler ve yürütülen faaliyetler hakkında bilgi paylaştı.

KUTSO’nun paydaşları ile işbirliğine önem verdiğini, bu hususun şehrin ve bölgenin gelişmesine katkıda bulunma açısından mühim olduğunu vurgulayarak, ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyledi.

Türkiye Emlak Katılım Bankası Eskişehir Şube Müdürü Murat Değirmencioğlu, bankanın hizmetleri hakkında bilgiler paylaşarak, hazine bankası olmasının avantajlarından söz etti. KUTSO üyesi işletmelerin yararına iş birliği faaliyetlerinden memnuniyet duyulacağını ifade etti.

Karşılıklı iyi dileklerin sunulması ile ziyaret sona erdi.