HALK BANK HEYETİNDEN KUTSO’YA ZİYARET

Halk Bank Eskişehir Bölge Koordinatörü Mükremin Gönül, Kütahya Şube Müdürü Levent Kaya ve beraberindeki heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile görüştü.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Bölge Müdürüne yeni görevinde başarılar dileyerek, bankanın Kütahya’daki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. KUTSO’nun kurumsal yapısı, sunduğu hizmetler, yürüttüğü faaliyetler, organize sanayi bölgeleri, yatırımlar, paydaşlarla iş birliği çalışmaları, üyeler yararına devam eden çalışmalar gibi konularda bilgi paylaştı. Bölgenin ve ülkenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak tüm çalışmalarda, KUTSO’nun işbirliği gayretinde olduğunu dile getirdi. KUTSO’nun tüm paydaşlarıyla etkin iletişim ve işbirliğine önem verdiğini vurgulayarak, ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyledi.

Halk Bank Eskişehir Bölge Koordinatörü Mükremin Gönül, bankanın hizmetleri hakkında bilgiler paylaştı ve işletmelere destek sunacak çalışmaların devam edeceğini dile getirdi. İlgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, görüşmeden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Karşılıklı iyi dileklerin sunulması ile ziyaret sona erdi.

Haber: KUTSO Basın