Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (DPÜSEM) iş birliğindeki Kurumsallaşma eğitimi,  KUTSO konferans salonunda gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını yapan KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aktaş, yaz döneminde verilen kısa bir aranın ardından, KUTSO Akademi eğitimlerinin yeniden başladığını ve yılsonuna kadar çeşitli konularla devam edeceğini belirterek, katılanlara teşekkür etti. Sonraki eğitim konularına ilişkin bilgi paylaşarak, yoğun ilgi ve katılımla düzenlenmesinin arzu edildiğini ifade etti.

Dumlupınar Üniversitesi İİBF Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü Öğr. Gör. Murat Öztürk sunumunda gerçekleştirilen eğitimde, kurumsallaşma stratejileri, profesyonelleşme ve kurumsallaşma ilişkisi, işletmeler için kurumsallaşma, aile anayasası, yönetim kuralları ve planlama, vizyon, misyon, strateji oluşturma yöntemleri gibi konularda bilgiler verilerek, iş yaşamından örnekler paylaşıldı.

Sunumu, sonuna kadar ilgi ve dikkatle dinleyen katılımcılar, üye işletmeler yararına düzenlenen eğitim seminer programlarından memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti.

Haber: KUTSO Basın