KUTSO AKADEMİ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (DPÜSEM) iş birliğindeki “İşyerinde Duygusal Zeka” eğitimi,  KUTSO konferans salonunda gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını yapan KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aktaş, KUTSO Akademi eğitimlerinin, üyelerin talep ettiği çeşitli konularla devam edeceğini belirterek, katılanlara teşekkür etti. Sonraki eğitim konularına ilişkin bilgi paylaşarak, yoğun ilgi ve katılımla düzenlenmesinin arzu edildiğini ifade etti.

Dumlupınar Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Murat Bartan sunumunda gerçekleştirilen eğitimde, duygusal zeka, önemi ve bileşenleri, temel kavramlar, etki alanları, duygusal zekayı geliştirme yöntemleri gibi bilgiler ile iş yaşamında duygusal zekadan yararlanmak için tavsiyeler paylaşıldı.

Sunumu ilgi ve dikkatle dinleyen katılımcılar, KUTSO Akademi’nin düzenlemiş olduğu eğitim programlarından memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti.