ODAMIZ ORGAN SEÇİMLERİ DUYURUSU

T.C. Kütahya Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’nın kararı gereği;

“Meslek Komitesi Üyeleri ve Meclis Üyeleri Seçimi” 3 Ekim 2022 Pazartesi günü, 09:00 – 17:00 saatleri arasında, 75. Yıl Mahallesi Bekir Sıtkı Paşa Caddesi No: 37 Merkez/Kütahya adresinde bulunan Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda yapılacaktır.

“Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri, Genel Kurul Delegeleri ve Disiplin Kurulu Üyeleri Seçimi” 10 Ekim 2022 Pazartesi günü, 09:00 – 17:00 saatleri arasında, 75. Yıl Mahallesi Bekir Sıtkı Paşa Caddesi No: 37 Merkez/Kütahya adresinde bulunan Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Odamız üyesi seçme ve seçilme hakkına sahip tüzel kişi temsilcisi gerçek kişilerin, temsil ettikleri tüzel kişinin tescilli ana sözleşmeleri gereğince temsil ve bağlayıcı işlem yapma yetkisine sahip olduklarına dair yetki belgelerini seçim tarihinden önce Kütahya Ticaret Sicili Müdürlüğü’nden dilekçe ile temin etmeleri rica olunur.

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI

EKLER