17. ICC TÜRKİYE TAHKİM GÜNÜ

Sayın Üyemiz,

ICC Türkiye Milli Komitesi’nden Odamıza gelen yazıda,

“17. ICC Türkiye Tahkim Günü”, ICC Türkiye Milli Komitesi ve ICC Milletlerarası Tahkim Divanı tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile işbirliğinde TOBB Başkanı ve ICC Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun evsahipliğinde 21 Ekim 2022 tarihlerinde İstanbul’da Fairmont Quasar Otel’de düzenlenecektir.

Milletlerarası Ticaret Odası (ICC), 100’den fazla ülkede, 45 milyondan fazla şirketi ve 1 milyardan fazla çalışanı temsil eden, Birleşmiş Milletlerde Gözlemci Statüsünü kazanmış en büyük küresel iş dünyası organizasyonudur. Milletlerarası Ticaret Odası’nın hizmetlerini ülkemiz iş dünyasına ulaştırma görevini üstlenen ICC Türkiye Milli Komitesi, ICC Milletlerarası Tahkim Divanı’nın deneyimlerini paylaşmak ve tahkim konusunda iş dünyasını aydınlatmak amacıyla geleneksel tahkim konferansları düzenlemektedir.

Bu yıl, 17’ncisini düzenleyeceğimiz konferansa alanında uzman hakemler, kamu ve özel sektör ve ticaret odalarının hukuk müşavirleri, Yargıtay üyeleri, hâkimler, avukatlar ve akademisyenlerin katılımlarının beklenmektedir.

Etkinliğin taslak programı ekte sunulmaktadır.

Konferans kapsamında; İngilizce – Türkçe simültane tercüme mevcuttur.

Daha fazla bilgi için https://icc.tobb.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

KAYIT için tıklayınız.

EK-1

 Saygılarımızla,

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği