Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) seçimlerinin tamamlanmasının ardından, yeni dönem çalışmaları hızla devam ederken, tebrik ziyaretleri de sürüyor.

KUTSO’da gerçekleştirilen kutlama ziyaretlerinde, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz ve beraberindeki heyet, S.S.Kütahya Katılımcı Kadınlar Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Cemile Gül ve beraberindeki kooperatif üyeleri, Türk Eximbank İç Anadolu Bölge Müdürü Funda Baydar, İç Anadolu Bölge Sigorta Müdürü Özlem Ertekin Düvenci, Eskişehir Şube Müdürü Önder Ergen ile görüşmeler yapıldı.

Tanışma ve kutlama yapılan ziyaretlerde, çalışmalara ilişkin karşılıklı bilgi paylaşılarak, iş birliği yapılabilecek hususlar istişare edildi.

Başarı dilekleri ve memnuniyetlerin sunulmasıyla ziyaretler sona erdi.