Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) yeni dönem çalışmaları hızla sürerken, kutlama ziyaretleri de devam ediyor.

Demokrat Parti Kütahya İl Başkanı Hakkı Yağız ileberaberindeki heyet, KUTSO Yönetim Kuruluna kutlama ziyaretinde bulundu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu görüşmede, tanışma yapılarak, çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi paylaşıldı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, şehrin, öncelikle bölgenin ve ülkenin ekonomik kalkınmasına büyük önem verildiğini belirterek, bu amaçla çalışmaların planlandığını söyledi. Yeni dönem faaliyetleri için stratejik konular başta olmak üzere, kısa, orta ve uzun vadeli hedefler belirleneceğini, paydaşlarla iletişim ve iş birliği içinde verimli sonuçlara ulaşabilecek çalışmalar yapılacağını belirtti. Sosyal ve ekonomik kalkınmaya yarar sağlayacak talep ve önerilerin, il başkanlıkları aracılığıyla, siyasi partilerin merkezlerine iletilmesinin beklendiğini söyledi.

Fikir alış verişi de yapılan ziyaret, başarı dilekleri ve görüşmeden duyulan memnuniyetin sunulmasıyla sona erdi.