DEVA PARTİSİNDEN KUTSO YÖNETİM KURULUNA TEBRİK ZİYARETİ

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) yeni dönem çalışmaları hızla devam ederken, tebrik ziyaretleri de sürüyor.

Deva Partisi Kütahya İl Başkanı Dr.Yalçın Can ile beraberindeki heyet, KUTSO Yönetim Kuruluna kutlama ziyaretinde bulundu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu görüşmede, tanışma yapılarak, çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi paylaşıldı.

İş dünyası temsilcileri olarak şehrin ve ülkenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak konulara büyük önem verildiğini, bu alandaki çalışmaların KUTSO tarafından sürdürüleceğini belirten KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, dört yıllık stratejik plan çalışmalarının başladığını söyledi. Bu çerçevede faaliyet takviminin paydaşlara da iletileceğini, iş birliğinin önemli olduğunu vurguladı. Sosyal ve ekonomik kalkınma için, iş dünyasının ihtiyaç ve taleplerinin, siyasi parti il başkanlıkları aracılığıyla merkeze iletilmesinin beklendiğini söyledi.

Fikir alış verişi de yapılan ziyaret, başarı dilekleri ve görüşmeden duyulan memnuniyetin sunulmasıyla sona erdi.