Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) yeni dönem çalışmaları hızla devam ederken, tebrik ziyaretleri de sürüyor.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Ümit Özdağ, Kütahya İl Başkanı Sedat Gündüz ile beraberindeki heyet, KUTSO’ya tebrik ziyareti yaptı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, KUTSO Meclis Başkan Vekili Harun Yurdagül, KUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu görüşmede, tanışma yapılarak, şehrin sosyal ve ekonomik yapısına ilişkin bilgiler ile sürdürülen çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi paylaşıldı.

Bölgesel kalkınmanın önemsendiğini belirten KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, yetişmiş insan kaynağının işletmeler açısından önemine değinerek, katma değeri yüksek üretime öncelik verilmesi gerektiğini belirtti. Kütahya’nın bir sanayi şehri haline geldiğini söyleyerek, pandemide yaşanan zorluklara rağmen üretimin ve ihracatın devam ettiğini, organize sanayi bölgelerinin dolu olduğunu, yurt içi ve yurt dışı yeni yatırımların başlaması için genişleme çalışmaları yapıldığını sözlerine ekledi. Yeni dönem stratejik plan çalışmalarının başladığını belirten KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, bu kapsamda hedeflerin ve bu hedeflere ulaşmak için yapılacak faaliyetlerin, ildeki ve bölgedeki paydaşlara iletileceğini, hep birlikte yol kat etmenin daha verimli olacağını söyledi. Bu çerçevede, iş dünyası görüşlerinin, siyasi parti il başkanlıkları aracılığıyla merkeze iletilmesinin katkı olacağını ifade etti.

Görüş alış verişi de yapılan ziyaret, başarı dilekleri ve görüşmeden duyulan memnuniyetin sunulmasıyla sona erdi.

Haber: KUTSO Basın