Afganistan “Imam Abu Hanifa (RA) National & International EXPO” başlıklı ACCI EXPO Ticaret Fuarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), Odamıza gönderilen yazıda;

Afganistan Ticaret ve Sanayi Odası’nın 14.11.2022 tarih ve IA-470 sayılı ilgi yazıda, “Imam Abu Hanifa (RA) National & International EXPO” başlıklı ACCI EXPO Ticaret Fuarı’nın, 1-2 Aralık 2022 tarihlerinde, Afganistan’ın başkenti Kabil şehrinde gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

ACCI EXPO Ticaret Fuarı’nda (AETA) Afganistan genelinde 600 şirketin imalatçı, hammadde, eğitim, inşaat, gıda, ilaç, kozmetik, elektrik, tarım ürünleri, kümes hayvanları, el sanatları, tekstil, takı moda, spor ve ekipman, oyuncaklar, plastik, baskı ve paketleme, kitap ve kırtasiye, hizmet şirketleri vb. dahil olmak üzere ürün ve hizmetlerinin sergileneceği belirtilmektedir. Fuar ile ilgili detaylı bilgiler ekteki belgede yer almaktadır. Kayıt için aşağıdaki linkteki bilgiler doldurulmalıdır.

Konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

EKLER

1. Afganistan Tanıtım Kitapçığı (14 sayfa)
  2. Otel Bilgileri (1 sayfa)
  3. Fuar Programı (1 sayfa)