ZİRAAT BANKASINDAN KUTSO YÖNETİM KURULUNA TEBRİK ZİYARETİ

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) yeni dönem tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Ziraat Bankası Afyonkarahisar Bölge Yöneticisi Ümit Yaşar Ören, Ziraat Bankası Afyonkarahisar Bölge Yöneticiliği Satış ve Performans Yöneticisi Süleyman Serdar Savaş, Ziraat Bankası Menderes Bulvarı Şubesi Müdürü Bilgehan Özçayan, Ziraat Bankası Kütahya Şube Müdürü Serdar Koçak, Ziraat Bankası Zafer Meydanı Şube Müdürü Fatih Ertuğral, KUTSO Yönetim Kuruluna kutlama ziyaretinde bulundu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu görüşmede, tanışma sonrasında yürütülen çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi paylaşıldı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, sanayinin ve ihracatın arttığını, Kütahya’nın, konumu ve stratejik öneme sahip sektörlerdeki yatırımlardan dolayı avantajlı olduğunu dile getirdi. Kamu bankalarının iş dünyasına desteğinden memnuniyet duyulduğunu, hammaddelerin dövizle alınması, artan maliyetlerin de etkisiyle, işletmelerin finansmana erişiminin kolaylaştırılmasına ihtiyaç olduğunu belirtti. Nitelikli insan kaynağı istihdamının, yatırımların ve ihracatın ekonomik kalkınma açısından büyük önem taşıdığını, mikro ve küçük işletmeler ile KOBİ’lerin, daha fazla finans kaynağına ihtiyaç duyduğunu, işletme sermayesinin yetersizliği, satın alma gücünün azalması gibi sebeplerden dolayı, üyeler için özel destek paketleri oluşturulmasının arzu edildiğini dile getirdi.

Ziraat Bankası yetkilileri ise KUTSO üyelerine sunabilecekleri hizmetler hakkında bilgi paylaşarak, iş birliğine her zaman hazır olduklarını, cazip kredi imkanları sağlanabileceğini ifade etti.

KUTSO üyeleri yararına yapılabilecek ortak çalışmaların da istişare edildiği ziyaret, başarı dilekleri ve görüşmeden duyulan memnuniyetin sunulmasıyla sona erdi.

Haber: KUTSO Basın