Sanayide Yeşil Dönüşüm Semineri

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), Odamıza gönderilen yazıda;

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Birliğimize ilettiği yazıda; “EKÖK Kapsamında Endüstriyel Emisyon Stratejisinin Belirlenmesi (DIES) Projesi”nin devam ettiği ve Projenin sonunda enerji, metal üretimi ve işleme, mineral, kimya, atık ve bunların dışında kalan gıda, tekstil, kağıt gibi tüm sektörleri kapsayan, sanayide yeşil dönüşüm sürecinde çevre dostu teknik ve teknolojilere uyum durumunu, yatırım ihtiyaçlarını ve yol haritasını içeren “Türkiye’nin Emisyon Stratejisinin Belirlenmesine Yönelik Ulusal Eylem Planı” 2023 yılında hazırlanacağı belirtilmektedir.

Bu doğrultuda, ülkemizdeki sanayicilerin ve ilgili tüm paydaşların kaynak verimli temiz üretim konusundaki farkındalıklarını arttırmak ve sanayide yeşil dönüşüm sürecine dikkati çekmek amacıyla 6-7 Aralık 2022 tarihlerinde Crowne Plaza Ankara Hotel’de (Macun Mah., 171. Sk. 2/1, 06374 Yenimahalle/Ankara) Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat KURUM’un katılımıyla “Sanayide Yeşil Dönüşüm Semineri” düzenlenecektir. Taslak gündem ekte yer almaktadır.

Bu çerçevede; kurum ve kuruluşlarınızdan katılım sağlaması öngörülen temsilci bilgilerinin (isim, unvan, e-posta adresi, cep telefonu) en geç 1 Aralık mesai bitimine kadar esin.ozarslan@tobb.org.tr adresine iletilmesi memnuniyetle karşılanacaktır (Her kurumdan 1 kişi).

Saygılarımızla,

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği

 

Sanayide Yesil Dönüşüm Semineri Taslak Gündem (1)