Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Sistemi kapsamında A seviye olan Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO), hizmet kalitesini daha fazla yükseltmek amacıyla, EFQM Mükemmellik Modeli uygulamalarını hayata geçirmek üzere çalışmalara başladı.

EFQM Mükemmellik Modeli’ni uygulayan ülkedeki sayılı ticaret ve sanayi odaları arasında yerini almaya hazırlanan KUTSO, iki günlük bir çalıştay gerçekleştirdi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat başkanlığında ve ev sahipliğinde Ali Bey Resort Sorgun’da 25-26 Kasım tarihlerinde düzenlenen çalıştaya, KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Zafer Kalkınma Ajansı temsilcileri, bazı kurum ve kuruluş temsilcileri ile KUTSO personeli katıldı.

Eğitmen ve danışman Berker Telek’in moderatörlüğünde yapılan çalıştayda, EFQM Mükemmellik Modeli ve faydaları, uygulamaları hakkında bilgi verilerek, dünyadan ve ülkemizden örnekler paylaşıldı.

EFQM Mükemmellik Modeli kapsamında çalıştay sonrasındaki faaliyetler için planlama yapılarak, stratejiler ve hedefler değerlendirildi. KUTSO’nun, kısa, orta ve uzun vadede gerçekleştirmeyi planladığı hedefler ve bunlara ilişkin yol haritası belirlenmesi amacıyla görüş alış verişi ve grup çalışmaları yapıldı.

 

Haber: KUTSO Basın