Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) yeni dönem kutlama ziyaretleri devam ediyor.

Kütahya Belediye Başkanı Prof.Dr.Alim IŞIK ile Belediye Başkan Yardımcıları, KUTSO Yönetim Kuruluna kutlama ziyaretinde bulundu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu görüşmede, tanışma sonrasında, yürütülen çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi paylaşıldı.

Kütahya Belediye Başkanı Prof.Dr.Alim Işık, kentsel dönüşüm çalışmaları, ilimize sosyo-ekonomik yönden katkı sağlayacak olan Yedigöller Projesi, turizm alanında yapılacak otel projeleri ve Belediyemizin önümüzdeki dönemde başlanacak ve tamamlanmasının planlandığı projeleri hakkında bilgiler aktardı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, ilimizdeki sosyal alanların geliştirilmesi gerektiği, fuar ve kongre alanı ihtiyacı olduğu dile getirilerek bunların sağlanmasının ilimiz ekonomisine katma değer sağlayacağını belirtti. Arıca, odamız olarak, Belediyemiz tarafından gerçekleştirilmesi planlanan projelere katkı sağlamaktan da büyük memnuniyet duyacağımızı ifade etmiştir.

Tüm katılımcılar ile birlikte ilimize katma değer sağlayacak projeler hakkında fikir alışverişi yapılarak, başarı dilekleri ve memnuniyetlerin sunulmasıyla ziyaret sona erdi.