Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Kütahya Baro Başkanı Av.Edip İlkay Sunay ile beraberindeki heyetin ziyaretinde, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

Tanışma yapılan ve hayırlı olsun dilekleri sunulan ziyarette, mesleki konular ile faaliyetlere ilişkin karşılıklı bilgi paylaşılarak, görüş alışverişinde bulunuldu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, her vatandaşın temel hukuk konuları ve sahip olduğu haklarına ilişkin bilgi sahibi olması gerektiğini belirterek, ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Kütahya Barosu tarafından sağlanan adli yardım hizmeti hakkında bilgi verilen görüşmede, dezavantajlı durumdaki kadınlar ve aileler için rehabilitasyon çalışmaları, adli yardım hizmetinden yararlanan kadınlar için meslek edindirici kurslar düzenlenmesi, bu kadınların iş dünyasına dahil edilmesi gibi alanlarda yapılabilecek iş birliği konuları istişare edildi.

Karşılıklı iyi dileklerin ve görüşmeden duyulan memnuniyetin ifade edilmesiyle ziyaret sona erdi.