Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

KUTSO’da gerçekleştirilen ziyaretlerde, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

Büyük Birlik Partisi Kütahya İl Başkanı Mustafa Gökdere, Gelecek Partisi Kütahya İl Başkanı Serdar Seven, partilerin il başkanlıklarında görev yapanlardan oluşan temsilciler ile görüşmeler yapıldı.

Tanışma yapılan, hayırlı olsun dilekleri sunulan ziyaretlerde, çalışmalara ilişkin karşılıklı bilgi paylaşılarak, görüş alışverişinde bulunuldu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, siyasi parti temsilcilerinin, sivil toplum örgütlerinin şehir için önemini vurgulayarak, avantajlı alanların aktifleştirilmesi, şehri, bölgeyi ve ülkeyi ileriye taşımak için paydaş koordinasyonunun mühim olduğunu ifade etti. İş dünyası taleplerinin, siyasi partilerin il başkanlıkları aracılığıyla, doğru platformlarda etkili bir şekilde dile getirilmesi gerektiğini belirtti.

Karşılıklı iyi dileklerin paylaşılması ve görüşmelerden duyulan memnuniyetlerin ifade edilmesiyle ziyaretler sona erdi.