Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

KUTSO’da gerçekleştirilen ziyaretlerde, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

Kütahya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit, Kütahya Kültür ve Sanat Derneği (KÜSAD) Başkanı Bayram Yıldız, Emekli Polisler Derneği Kütahya Başkanı Mustafa Nazlıpınar, Kütahya Yardımsevenler Derneği Başkanı Verda Balaban ve beraberindeki heyet ile görüşmeler yapıldı.

Tanışma ve kutlama yapılan ziyaretlerde, üye sayıları, gerçekleştirilen faaliyetler, güncel konular değerlendirildi. Sivil toplum örgütlerinin ve bunların diğer kuruluşlarla iş birliğinin önemi vurgulanan görüşmelerde, çalışmalara ilişkin karşılıklı bilgi paylaşılarak, görüş alışverişinde bulunuldu.

Başarı temennileri ve görüşmelerden duyulan memnuniyetlerin ifade edilmesiyle ziyaretler sona erdi.