Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ile beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri, İstanbul Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelinen görüşmede, yapılan çalışmalara ilişkin karşılıklı bilgi paylaşıldı.

Üye sayıları, yeşil mutabakat kapsamında işletmelerin çalışmaları, teknopark, girişimcilik merkezi, Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi, İTO Akademi faaliyetleri gibi konularda bilgiler alınarak, güncel konularda değerlendirmeler ve görüş alış verişi yapıldı.

İki oda arasında iş birliği yapılabilecek konular istişare edilerek, KUTSO’nun faaliyetleri ve projeleri, Kütahya’daki yatırım imkânları, öne çıkan sektörler hakkında bilgi paylaşılarak, iş birliği çalışmalarının faydalı ve memnun edici olacağı ifade edildi.

Ziyaretin anısına KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat’ın, Kütahya Çinisi eseri takdim etmesi, görüşmeden duyulan memnuniyetin ve karşılıklı iyi dileklerin sunulması ile ziyaret sona erdi.

Haber: KUTSO Basın