KÜTAHYA İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ VE TMO ESKİŞEHİR BAŞMÜDÜRÜ KUTSO’YU ZİYARET ETTİ

Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Özçalık ile Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Eskişehir Baş Müdürü Mehmet Murat Hasçuhadar, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kurulu Üyelerinin bulunduğu ziyarette, KUTSO tarafından yürütülen faaliyetler ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi paylaşıldı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, Kütahya’nın etki ve iletişim alanının genişletilmesine önem verildiğinden bahisle, yurt içi ve yurt dışı ziyaretler yapılacağını söyledi.

Kütahya’nın lojistik avantajlarından yararlanılması, katma değeri yüksek tarım ürünlerinin yaygınlaştırılmasının faydalı olacağı, ürün çeşitliliği sağlanması, tarım, hayvancılık ihtisas organize sanayi bölgesi oluşturulabileceği gibi konularda görüş alış verişi yapıldı.

Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Özçalık, iklim değişikliği, arazi toplulaştırma, soğuk hava deposu ve hızlı yük treni ihtiyacı, Kütahya’nın gıda ve tarım sektöründeki durumu gibi konularda bilgiler verdi. .

İyi dileklerin ve görüşmeden duyulan memnuniyetin ifade edilmesiyle ziyaret sona erdi.

Haber: KUTSO Basın