Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ile KalDer (Kalite Derneği) arasında, Ulusal Kalite Hareketi İyiniyet Bildirgesi protokolü imzalandı.

KUTSO’da gerçekleştirilen imza törenine, Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kurulu üyeleri ile KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Bayraktar, KalDer Genel Sekreteri Sabri Bülbül katıldı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, KUTSO’da uygulamaları başlatılan EFQM Modeli uygulamalarından söz ederek, yeni stratejilerle mükemmellik ödülü almanın hedeflendiğini, imzalanan protokolden ve iş birliğinden memnuniyet duyulduğunu belirtti.

İmzalanan protokol kapsamında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)  Akreditasyon Sisteminde A seviye olan KUTSO’nun hizmet kalitesinin daha fazla yükseltilmesi, EFQM Modelini uygulayan ülkedeki sayılı ticaret ve sanayi odaları arasında yerini almasını destekleyen süreçlerin profesyonel bir yapıda devam etmesi hedeflenmektedir.

Bu çerçevede stratejik hedeflerle uyumlu faaliyetler yürütülerek, bölgesel ekonomik kalkınmanın sürdürülebilir büyümesini sağlamak, yerel, ulusal ve uluslararası düzeyde iş birliği ve ortaklıkları geliştirmek, KOBİ’lerin, Kütahya iş dünyasının ve üyelerin fırsatlarını artırmak, bölgede girişimciliği ve inovasyonu teşvik etmek, yüksek katma değere sahip üretimleri gerçekleştirmek amacıyla çalışmaların sürdürülmesi planlanmaktadır.

Haber: KUTSO Basın