AK PARTİ HEYETİNDEN KUTSO’YA ZİYARET

Adalet ve Kalkınma Partisi Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay ve 28. Dönem Ak Parti Kütahya Milletvekili adayları, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret etti.
KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve KUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğini yaptığı ziyarette, ilimizin ihtiyaçlarına yönelik sosyal ve ekonomik konular değerlendirilerek, KUTSO’nun çalışmaları ile üyelerin taleplerine ilişkin bilgiler paylaşıldı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat görüşmede, lojistik, turizm master planı ve sağlık hizmeti gibi alanlara değinirken Kütahya’nın milli gelirinin ortalamasının artmasının gerektiğini ve sanayi potansiyelinin bu anlamda daha hızlı olduğunu belirtti. Katma değeri yüksek olan tarımsal ürün potansiyelin artması, nitelikli insan kaynağının artması, tren yoluyla taşımacılık bağlantılarının kurulmasıyla lojistik anlamda destek sağlanması gerektiği, iş dünyası ve yerel yönetimlerinin koordinasyonunun güçlenmesi ve iş birliğinin artırılması, Kütahya’nın yatırımlarının artırılması gerektiğini de vurguladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, turizm master planının önemli olduğunu söyleyerek tarım, hayvancılık ve sanayideki algı yönetimlerinin de değiştirilmesi gerektiğini belirterek, ilimizin gelişimine yönelik düşüncelerini paylaştı. KUTSO’nun ilettiği tüm konularda gerekli çalışmaların yapılması için taleplerin ve sorunların ilgili makamlara ulaştırılarak değerlendirileceğini sözlerine ekledi.

KUTSO heyeti katılımcıları, kendi faaliyet alanları ile ilgili bilgi paylaşarak, sektörel ve ekonomik konularda misafir heyetle bilgi alışverişinde bulundu.

Görüşmeden duyulan memnuniyetin ve karşılıklı iyi dileklerin paylaşılması ile toplantı sona erdi.

Haber: KUTSO Basın