EGEV’DE MEHMET ALİ SUSAM İLE YOLA DEVAM KARARI

Ege’deki 10 ilin belediye, odalar ve derneklerin katılımıyla bölgeyi dış yatırımcılara tanıtmak amacı ile kurulan Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı (EGEV), yaptığı olağan genel kurulunda mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Susam ile yola devam kararı aldı.

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde yapılan genel kurulda bir kez daha aday olan Mehmet Ali Susam, oy birliği ile yeniden başkan seçildi. Yönetim Kurulu’nda Ege’deki 10 ilin Meslek Odaları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de yer aldı. Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı (EGEV) Yönetim Kurulu değişti.

Gerçekleşen Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı (EGEV) olağan mütevelli heyet toplantısında, Odamızı temsilen Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emin Yüce, EGEV Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildi.