Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) heyeti, Kütahya İlinden Yetişenler Derneği Ankara Şubesi Başkanı Nuri Uygun’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Kütahya İlinden Yetişenler Derneği Ankara Şubesi Başkanı Nuri Uygun’a yapılan ziyarete, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, Başkan Yardımcıları Emin Yüce, Salih Çetiner, Yönetim Kurulu Üyeleri Tolga Eskioğlu, Fatih Alkış, M.Selman Hatipoğlu, Melih Aslan, KUTSO Genel Sekreteri Salih Nafi Alıç ve Gürok Grubu Mali İşler Direktörü Muhsin Atçı katıldı.

Kütahya İlinden Yetişenler Derneği Ankara Şube Başkanı Nuri Uygun ile Ankara’da yapılan görüşmede, ilin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar değerlendirildi. Kütahya’nın sosyal ve ekonomik durumuna, yürütülen projelere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Kütahya’nın geliştirilmesi ve tanıtılması yönünde tüm paydaşlar ile bir araya gelip ortak çalışmalar yapılarak, şehrin kalkınmasına katkı sağlamak için müşterek hareket etmenin güçlendirici olacağı vurgulandı.

Şehrin Ankara’daki lobi çalışmalarıyla ilgili etkinliğinin artırılmasına yönelik yapılabilecek çalışmalar ile ilgili ortak projelerin hayata geçirilmesinin gerektiği konusunda fikir birliği dile getirildi.

Karşılıklı iyi dileklerin sunulması ile ziyaret sona erdi.

Haber: KUTSO Basın