T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Enerji Verimliliği Çevre Dairesi Başkanı (EVCED) Dr. Bilal Düzgün, Proje Destekleri Daire Başkanı Ersoy Metin, EVCED Grup Koordinatörü Burhan Güldibi ve Koordinatör Halil Oruç ile sanayi işletmeleri temsilcilerinin katılımında Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (KUTSO) toplantı gerçekleşti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emin Yüce ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliği yaptığı toplantıya, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Karagüzel, kurum ve kuruluşların temsilcileri ve sanayi işletmeleri temsilcileri katıldı.

Toplantıda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından teşvik ve hibe destek programları hakkında bilgi paylaşımı yapılırken enerji verimliliği ile ilgili görüş alışverişi yapıldı.

Sanayi işletmesi temsilcilerinin sorularının cevaplandığı toplantıda, karşılıklı memnuniyetin belirtilmesi ile toplantı sona erdi.

Bakanlık heyeti, KUTSO’da yapılan toplantının ardından, Kümaş Manyezit Sanayi A.Ş. Kütahya Şubesi, NG Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş. ve Gürok Turizm ve Madencilik A.Ş. firmalarını ziyaret etti.

Ziyaretlerde, firmalarla enerji verimliliği ile ilgili görüş alışverişi yapılarak ardından üretim işletmeleri yerinde incelendi.

İyi dileklerin sunulması ile ziyaretler sona erdi.

Haber: KUTSO Basın