Zafer Yolu Etkinliği

Kütahya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden odamıza gönderilen yazıda;

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğünün 03.08.2023 tarihli ve E.4054164 sayılı ilgi yazıda, Bakanlığımızca düzenlenecek olan “Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan
Muharebesi”nin Yıl Dönümü münasebetiyle, 27 Ağustos 2023 tarihinde Kütahya’ da “Zafer Yolu” adlı etkinliklerin gerçekleştirilmesinin programa alındığı, söz konusu konsere katılımın sağlanması için duyurusunun yapılması, konser alanında (18.00- 23.30 saatleri arasında) güvenlik, sağlık ekibi / ambulans vb. konularda gerekli tedbirlerin alınması istenmiştir.

Bu kapsamda 27 Ağustos 2023 tarihinde İlimiz Belediye Önünde saat 21:30 da Zafere Doğru “Ezelden Ebede” Türk Halk Müziği Konseri – Dramatik Dans Gösterisi için İl Emniyet Müdürlüğünce
güvenlik, İl Sağlık Müdürlüğünce sağlık (sağlık ekibi / ambulans vb.) tedbirlerinin alınması belirtilmekte olup, konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.