Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Ağustos ayı meclis toplantısı, KUTSO sosyal tesisinde düzenlenen akşam yemeğinin ardından, toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıya, KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral, Meclis Başkan Vekili Harun Yurdagül, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emin Yüce, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Meslek Komite Başkanları, TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Sema Güral Sürmeli ve Akademik Danışman Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeynep Hiçdurmaz katıldı.
KUTSO Meclis Başkan Vekili Harun Yurdagül başkanlığında yapılan toplantıda, ilgili gündem maddeleri gereğince, Meclis Divan Kâtibi Kemal Emre Olçar, bir önceki toplantının karar özeti vb. hususları, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tolga Eskioğlu mali konuları, Meclis Üyesi Recep Çağdaş Hesapları İnceleme Komisyonu Raporunu, Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Kırdar Temmuz ayı faaliyet raporunu, Yönetim Kurulu Üyesi Melih Aslan “fırıncılar (ekmek) azami fiyat” tarifesini, “Yönetim Kurulundan intikal eden kebapçılar, lokantacılar, köfteciler ve güveçciler” tarifesini ve “Yönetim Kurulundan intikal eden simit ve diğer unlu mamuller” tarifesini sundu.
“İçimizden Bir Ses” gündeminde, satış sektöründeki deneyimler ile ilgili sunum yapan KUTSO Meclis Üyesi Serkan Yusuf Türkkan’a, KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral tarafından günün anısına teşekkür plaketi verildi.
Dilek ve temenniler gündeminde ise, Akademik Danışman Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeynep Hiçdurmaz, 31 Temmuz-11 Ağustos arası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve (TEPAV) Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı’ndan gelen ekonomik gelişmeler ile ilgili sunum yaptı.
Gündem maddeleri ve konuşmaların tamamlanmasıyla, KUTSO Ağustos ayı meclis toplantısı, iyi dilekler paylaşılarak, Meclis Başkan Vekili Harun Yurdagül tarafından kapatıldı.
Haber: KUTSO Basın