KUTSO’DAN TUGAY KOMUTANINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kutlama ve karşılıklı iyi dileklerin paylaşıldığı ziyarette, ilimizin sahip olduğu değerler ve bunların tanıtımına yönelik görüş alışverişi yapılarak, planlanan çalışmalar hakkında bilgi sunuldu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hava Er Eğitim Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş’a, yeni görevinde başarı temennilerinde bulundu.

Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve Kütahya’da yapılabilecek çalışmalarla ilgili her zaman işbirliğine hazır olduğunu belirterek, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.