Ege Endüstri A.Ş. Tedarikçi Günü Etkinliği; 23 Kasım 2023

Sayın üyemiz,

Ege Bölgesi Sanayi Odasından odamıza intikal eden yazıda,

Ege Bölgesi Sanayi Odası ve “Ege Endüstri A.Ş.” firmasının iştiraki ile 23 Kasım 2023 Perşembe günü “Ege Endüstri A.Ş. Tedarikçi Günü” etkinliğinin gerçekleştirileceği, etkinliğe başvuran tüm firmalar Ege Endüstri A.Ş. yetkilileri tarafından değerlendirilerek, yalnızca onaylanan firmalar için yer bilgisi iletilecek ve randevu çizelgesi oluşturulacağı bildirilmiştir.

Yazıda devamla, İSO500 2022 yılı verilerine göre, Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Ege Endüstri A.Ş.’nin 45 yılı aşkın tecrübesi ile Amerika, Avrupa ve Asya ‘da ikamet eden dünyaca ünlü OEM’lere; yenilikçi yaklaşım, rekabetçi tutum, sıfır emisyon programlarına destek veren hafif ve yüksek performanslı ürünler ile hizmet ettiği, ana ürün gamı içerisinde diferansiyel kovanı, ilave dingil, körük taşıyıcı, treyler dingili, kaldırılabilir ilave dingil olduğu ifade edilmiştir.

Ayrıca, Ege Endüstri halka açık bir şirket olup, hisselerinin %64’ü Bayraktar’a, %34,67’si BIST’de işlem görmektedir. Ege Endüstri, İzmir – Türkiye’de iki fabrika ve 500’den fazla kalifiye çalışanı ile yer almaktadır.

Söz konusu organizasyon, yerli ve yabancı ana sanayicilerle ülkemizdeki yan sanayi firmalarını birebir buluşturarak; aralarında güçlü bir bağlar kurulması ve her iki taraf için de müşteri portföylerinin gelişmesi adına çok önemli bir fırsat sunmaktadır. Ege Endüstri A.Ş. Tedarikçi Günü etkinliğine başvurmak isteyen üyelerimizin aşağıdaki linkte yer alan formu, 09 Kasım 2023 Perşembe günü mesai bitimine kadar doldurması gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği

 

Başvuru formu için: https://bit.ly/3QqmH0X