KÜTAHYA İLİNDEN YETİŞENLER DERNEĞİ, KUTSO’YA İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU

Kütahya İlinden Yetişenler Derneği Ankara Şubesi Başkanı Nuri Uygun, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ‘na iade-i ziyarette bulundu.

Kütahya İlinden Yetişenler Derneği(KIYD), Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret ederek, ilin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar ve iş birlikleri hakkında önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Ziyarette, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emin Yüce, Odamız Genel Sekreteri Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil, KUTSO Yönetim Kurulu Danışmanı Salih Nafi Alıç ve Kütahya İlinden Yetişenler Derneği Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Uygun, KIYD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet Ali Özatik, KIYD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Güngör, KIYD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Aksulu yer aldı.

Görüşme sırasında, Kütahya’nın ekonomik potansiyeli, yerel işletmeler ve eğitim gibi konular ele alındı. İki taraf arasında gelecekteki işbirliği projeleri ve etkinlikler konusunda da görüşmeler yapıldı.

Ziyaret, iyi dileklerin paylaşılmasıyla sona erdi. Haber: KUTSO Basın