KUTSO’YA BOSNA HERSEKTEN ZİVİNİCA BELEDİYE BAŞKANINDAN ZİYARET

Zivinica Belediye Başkanı Began Muhic, KUTSO’yu Ziyaret Etti ve İşbirliği Fırsatlarını Ele Aldı.

Zivinica Belediye Başkanı Began Muhic, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret ederek, iki şehir arasındaki işbirliği ve potansiyel projeleri görüşmek için bir araya geldi. Muhic’in KUTSO’ya gerçekleştirdiği bu önemli ziyarette, KUTSO yöneticileri ve Zivinica Belediye heyeti bir araya geldi.

Ziyaret sırasında Zivinica Belediye Başkanı Muhic’i, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emin Yüce, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tolga Eskioğlu, KUTSO Genel Sekreteri Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil ve KUTSO Yönetim Kurulu Danışmanı Salih Nafi Alıç karşıladı. Zivinica’dan gelen heyette ayrıca Zivinica Kent Konseyi Başkanı Nail Jusic, Genel Sekreter Alija Nurkic, Tarım Müdürü Salih Duric, Halkla İlişkiler Uzmanı Alma Suljkanovic, Kent Konseyi Genel Sekreteri Jasmila Besic, İş Adamları Birliği Başkanı Huso Haliloviç, Yalova Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sibel Akova ve Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yıldırım Akgül yer aldı.

Toplantıda, iki şehir arasındaki ikili ilişkiler ve işbirliği potansiyeli ele alındı. Her iki taraf da gelecekteki işbirliklerini ve ortak projeleri değerlendirmek amacıyla fikir alışverişinde bulunuldu.

Zivinica Belediye Başkanı Began Muhic, KUTSO’nun misafiri olarak gerçekleştirdiği bu ziyaretin ardından, iki şehrin daha yakın işbirliği ve başarılı projeleri bir araya getirmesi konusu vurguladı.

Ziyaretin sonunda, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, Bosna Hersek heyetini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.