Satınalma ve Tedarikçi Geliştirme Webinarı | 28 Kasım 2023

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gönderilen yazıda;

İnternet üzerinden 28 Kasım 2023 Salı günü saat 14:00’te TOBB Tedarikçi Geliştirme Programı kapsamında “Satınalma ve Tedarikçi Geliştirme Webinarı” düzenlenecektir. Etkinliğe ilişkin davet ekte yer almaktadır. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından gerçekleştirilecek olan webinarda TÜPRAŞ ve Akkim Kimya işletmelerinin satınalma ve tedarikçi programları anlatılacak ve bu işletmelerin ekteki tabloda yer alan sektörler, ürün grupları ve teknolojilerde faaliyet gösteren işletmelerden ihtiyaç duyduğu ve satın almayı planladığı ürünler hakkında bilgi verilmesinin ardından katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.

Saygılarımla,

EK: Satınalma ve Tedarikçi Geliştirme Webinarı Programı – 28 Kasım 2023 (1 sayfa)