KGK VE GGK’DAN, TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ KÜTAHYA ŞUBESİ’NE ZİYARET

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB Kütahya İl Kadın Girişimcilik Kurulu İcra Komitesi ve TOBB Kütahya İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri ile birlikte, Türkiye Sakatlar Derneği Kütahya Şubesi’ni ziyaret ederek, 15 adet tekerlekli sandalye bağışladı.

TOBB Kütahya İl Kadın Girişimcilik Kurulu İcra Komitesi ve TOBB Kütahya İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, sosyal sorumluluklarına bir adım daha ilerleterek Türkiye Sakatlar Derneği Kütahya Şubesi’ne önemli bir bağışta bulundu. Kurulların temsilcileri tarafından 15 adet tekerlekli sandalye derneğe teslim edildi.

Gerçekleştirilen törende yapılan tekerlekli sandalye bağışı, engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmayı hedeflemektedir.

Türkiye Sakatlar Derneği Kütahya Şubesi yetkilileri, yapılan bu anlamlı bağıştan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, TOBB Kütahya İl Kadın Girişimcilik Kurulu ve TOBB Kütahya İl Genç Girişimciler Kurulu’na teşekkürlerini iletti.

Bu sosyal sorumluluk projesi, TOBB Kütahya İl Kadın Girişimcilik Kurulu ve TOBB Kütahya İl Genç Girişimciler Kurulu’nun toplumsal dayanışma ve sorumluluk bilinciyle uyumlu bir şekilde gerçekleştirdiği önemli etkinlikte kurullar, gelecekte de benzeri projelerle topluma katkı sağlamaya devam etmeyi taahhüt etmekte.

Haber: KUTSO Basın