TACİKİSTAN CUMHURİYETİ’NİN ANKARA BÜYÜKELÇİSİ ASHRAFJON GULOV ODAMIZA ZİYARETTE BULUNDU

Tacikistan Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Ashrafjon Gulov, Ticaret Ateşesi Hakim Ismoilzod ve beraberlerindeki heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında gerçekleşen görüşmeye, KUTSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tolga Eskioğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Melih Aslan, KUTSO Genel Sekreteri Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil, Yönetim Kurulu Danışmanı Salih Nafi Alıç ve İhracat Destek Ofisi Sorumlusu Hüseyin Gökçe katılım sağladı.

Görüşmede, iki ülke arasındaki ticaret ve işbirliği olanakları ele alındı. Büyükelçi Gulov, Kütahya’nın sanayi ve ticaret potansiyeli hakkında bilgi alarak, iş birliği fırsatlarını değerlendirmek amacıyla KUTSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tolga Eskioğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Melih Aslan ile görüştü.

İki taraf arasındaki görüşme, karşılıklı işbirliği imkanlarını değerlendirmek ve ticaret hacmini artırmak adına olumlu bir ortamda geçti.

Ziyaret sonunda, heyet hatıra fotoğrafı çektirerek, gelecekteki işbirliği projelerine yönelik karşılıklı iyi niyetlerini ifade ettiler.

Haber: KUTSO Basın